FÖRENINGS STÄMMA söndagen den 23 februari 11.00

Föreningsstämma
Söndagen den 23 februari 2014 kl. 11.00
i Solhemsgården, Valbo-Ryr

Ca 30 deltagare

Sammanfattning:

Ansvarsfrihet för styrelsen som omvaldes. Samma styrelse som tidigare. Lennart Lindbäck sitter kvar som ordförande (har krävts  mycket övertalning!).

Arvode har tidigare inte utgått till styrelse. Beslutades att fr.o.m  2014 skall 20 000 kr betalas till styrelsen efter egen fördelning. Vi vill säkerställa att i framtiden skall gå att ihop en styrelse, med ledamöter från hela området! Revisors ersättning  enligt räkning.

Vi diskuterade om att ändra i stadgan om den årliga avgiften för medlem.  Förslaget från styrelsen att ta lite höjd – och besluta om 500 kr. Det  kostar 900 kr till Bolagsverket för varje ändring. Efter diskussion biföll stämman.  Vi fastställde avgift för år 2014 till 250 kr. Denna peng skall täcka administration, försäkringar, bankkostnader, arvode, utsättning av fibernät i samband med grävning.

Sen får vi in 40 kr +moms för de som är anslutna till Telias abonnemanget.  Där går pengarna till fakturering, drift av fibernät ( el) underhåll samt bygga upp en liten kassa.

Efter mötet lite info om nätet och hur det framskrider

Allmän frågestund och fika.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>